Om oss

Den 8 juni 2015

Slog vi upp portarna till Buhres hemtjänst i Österåkers kommun. Som tack för förtroendet att få bedriva ett vårdbolag i egen regi gör vi allt vi kan för att ge tillbaka det bästa tänkbara vårdbolaget.

Verksamheten

Buhres Hemtjänst AB erbjuder en trygg, personlig och kvalitativ hemtjänst. Vi lever för att bemöta våra kunder vänligt och empatiskt och försöker alltid bidra till att förenkla och skapa meningsfullhet. Bolaget är verksamt i Österåkers kommun och har sitt säte i Åkersberga.

Medarbetare & Personal

Grundläggande för att få arbeta på Buhres Hemtjänst är en äkta inre vilja att hjälpa människor. Därtill fordras nödvändig kompetens och erfarenhet för tjänsten.

Det är mycket viktigt för oss på Buhres Hemtjänst att alla medarbetare är väl medvetna om sitt värde och betydelse. Vi värderar både kunder och personal högt och för oss finns det bara “vi”.

          Lagar & regler

Vårt motiv är att vara ett företag som bygger på mänskliga värden och utgår ifrån människors behov. Det medför att empati, moral och sunt förnuft blir en stor del av vårt yrkesutövande.

Utöver det följer vi socialtjänstlagen, arbetsmiljöverkets- och kommunens direktiv, och vi uppfyller samtliga krav som ställs på bolag, personal, faciliteter, arbetsmiljö, försäkringar mm.

 


Länk till Österåkers kommuns presentation av
Buhres Hemtjänst AB

Kommunens information (PDF):   Direktlänk...   

 

Företag:

Buhres Hemtjänst AB

Adress:

Rallarvägen 41

Postnr:

184 40 Åkersberga

Org.nr:

559000-8255

Kontor:

070-920 11 10

E-post:

kontakt@buhres.com

Hemsida:

buhres.com

 

Öppettider:

mån-fre 08.00 - 17.00

Kontor:

070-920 11 10

E-post:

kontakt@buhres.com